Blogginlägg från luften

Visste ni att man kan gå in på internet när man sitter på flyget numera, inte jag. Men det är alltid lite trevligt med underhållning. Just nu är vi på väg mot nyc. Händer inte så mycket annat, vilket ni säkert kan förstå. Hörs senare.

Last day

Trots att mina uppdateringar har ökat, (tror jag), så har statistiken sjunkit till botten. Det här med att blogga var väl inte min grej. Men jag förstår er (nej just det, det var ingen som läste). Hursom. idag har jag solat hela dagen, det har varit super duper dunder väder, fråga mig inte vad jag fick det ifrån. Kort sagt: det har varit bra väder. jag har blivit gnaksa brun nu, men som jag sa till mamma. Jag blir aldrig brun jämfört med andra, bara om man jämför med mig själv.

Imorgon är sista dagen här, sedan bär det av mot New York. Jag har ett x antal saker jag är ute efter, men vi får se vad plånboken (och mamma) tillåter mig att köpa. Väska är i alla fall avklarat.
Men börjar faktiskt längta hem nu, brukar bli så efter ett tag. Tur att man har bestämt sig för att fira min hemkomst i hela landet då, eller brukar man alltid fira den 31 december? Jag är inte helt säker, men undrar om det inte är så att man brukar det. Jaja, jag är fan taggad, trots att det är ganska oklart vad som händer. Nästa år är i alla fall alla brudar arton så då beöver det ju inte var såååå oklart.

Okej, det här blev nog lite rörigt, kanske har fått solsting?
Btw vill ni se the view från vårat hotell? Troligen inte, men ni får göra det ändå.
Puss


Cloudy

idag har det varit lite molnigt så vi bestämde oss för att åka och shoppa lite. Jag har hittat två skitsöta klänningar och en väska!!!! Dom hade gucci och louis vuitton här så jag hittade en as fin från gucci. Är i alla fall nöjd och nu behöver jag inte springa runt som en galning och leta i new york utan kan istället fokusera på att hitta en nyårsklänning :) God jul allihopa, förresten. Glömmer typ bort att det är jul idag eftersom vi inte riktigt firar det så mycket. Nu ska jag nog surfa runt lite på andra ställen, ni får ha det bäst!

I'm alive

jag lever och har det bra, om någon undrade. Solen är stark som in i helvet, vilket också innebör att man bränner sig trots spf 45, KUL! Jag har inte blivit så brun än alltså, men det kommer :) På måndag åker vi till new york, så det ska bli väldigt naaajs, det är ganska uttråkande att bara sola dag ut och dag in, men ska inte klaga, har läst massor med böcker som mimmi har lånat ut till mig. Svar på jessicas kommentar: väskan är inte köpt än, åker som sagt till new york på måndag! Ni får i alla fall ha en god jul så ses vi lagom till nyår, låter bra eller?

Btw, vilka kommer på nyårsmiddagen?
Jag antar att de flesta av er läser min blogg så skulle uppskatta ett namn i kommentarsfältet så jag vet hur mycket mat jag ska köpa! Eller ja milena har ju lovat att hjälpa till, men hur som! Namn tack :) och om det är något ni undrar så kan ni smsa. Pusssss


Godmorgon

Sitter just nu och väntar på att vi ska gå ner och äta frukost, klockan är kvart i sex på morgonen, men är ändå rätt utvilad eftersom jag somnade väldigt tidigt igår... Idag ska vi alla fall åka till st thomas, äntligen! Flyget från london till new york var sjukt läskigt. Det var helt stört mycket turbulens ett tag i säkert en halvtimme så jag trodde seriöst att jag skulle dö. inte kul. Annars kan jag ju berätta att det är jävligt kallt i new york så det ska bli sjukt skönt att komma till 30 graders värme!!
Just nu har jag inte så mkt mer att säga så ni får har det så bra!
Puss

Godnatt och hejdå.

Nu är i princip allting färdigt, jag har i alla fall gjort mitt. Är sjukt trött, men ska vänta på Alex som kommer snart. Imorgon bär det av mot Arlanda vid 9.00 sedan landar vi i New York vid 18.20 eller något sådant (klockan är 00.20 i Sverige då). Hoppas alla ni här hemma kommer ha det bäst, så ses vi förhoppningsvis på nyår. Hoppas att British airways har slutat strejka då!

Ska i alla fall bli otroligt skönt att åka iväg från det här snöovädret och förhoppningsvis kommer jag hem med en massa fint! Ha det bäst alla PUSSSSS



Här är jag på tors!

Here I goooo!

Okej, måste erkänna att resfebern definitivt har satt sig nu. Är dock lte orolig över flyget med tanke på vädret, det lär ju inte vara det bästa flygvädret om man säger så? Men det är säkert ingen fara... Ska i alla fall börja packa nu, kommer högst troligen glömma något viktigt, jag är ju rätt klantig av mig...
Btw, hur mycket KAN det snöa? Det är ju helt sjukt mycket snö nu, det gillar jag inte!
Känns faktiskt lite tråkigt att åka, kommer sakna allihopa, men det är ju inte som att jag inte kommer tillbaka igen snart.

Har fakitkst inte så mycket mer att skriva just nu, är mest taggad och nervös, men slänger in en bild på min schnygga resväska för er som inte sett den. Sen kanske ni får ett till inlägg innan jag åker imorgon!
PUSS


Tireeed

Jag är sjukt trött, men det gör faktiskt inte så mycket idag eftersom jag inte har någonting att plugga eller öva på! SÅ SKÖNT! Kvällens planer består av att chilla galet och senare kolla på PH, såklart! Ska nog börja packa lite grann också, medtanke på att jag jobbar imorgon... Känns heeelt overkligt att jag åker på onsdag, det är liksom typ nu? :O eller inte riktigt, men när man har väntat på det så länge så känns det verkligen sjukt när det börjar närma sig.

Ja vad har jag annars gjort i helgen då?
Jag har bland annat dampat på min mobil eftersom den inte riktigt vill lyda mig längre... I fredags var jag på en lokalfest, men den sög typ. Eller han som hade den var fett otrevlig, men det var kul så länge det varade.
Igår var jag först på släktkalas hos Alex eftersom han har fyllt år, sen var jag på "släktkalas" är hemma, vilket söööög. Hatar att jag inte får gå från dom där, menmen, fick i alla fall sällskap av Louise!

Nu ska jag hitta på något annat.
Bjuder på en bild från i våras



Hejdå!


G på g?

Okej, nationella gick SKIT! Troligtvis g vilket itne känns så bra....... Men, ja gjort är gjort helt enkelt.
Nu är det i allafall bara två skoldagar kvar för mig, stört skönt. I övrigt händer det ej så mycket, fredag idag vilket betyder utgång tonight, ska bli kul! Nu närmast tänkte jag titta på Glee och sedan gå ut och springa, 6 km idag igen, mer om det känns bra! Om två månader ska jag fan klara över en mil PUNKT (.)

Menmen, puss puss på er sötisaaaaas, puss på ( . ) ( . )

Yey

Igår sprang jag i alla fall sex km, så det kändes rätt bra! Tog dock inte tid, men ska göra det nästa gång!
Sen måste jag ju bara säga att jag blir stört irriterad på folk alltså. Jag förstår inte vem som lägger ner så otroligt mycket tid på att analysera andra människor som man inte ens känner. MEN det är ju bara jag! Snart ska jag i alla fall dra mig till skooolan, hyffsat jobbig dag, menmen, bara att leva med det.
Godnatt där ute i mörkret, (ironi)

7 dagar

Om sju dagar åker jag. Tänkte bara informera alla om det, om nu någon skulle ha missat det. (Inte troligt). Skoldagen gick snabbt och hyffsat smärtfritt fram (dock inte för en viss kille som blev attackerad av Milena, men nogom det). Jag ska strax ge mig ut på en jogging runda, tänkte faktiskt försöka mig på 7-8 km idag, får se hur et går. Mitt knä och min hälsena gör väl kanske att jag inte har oddsen på min sida, men det ska nog gå :D
Annars har jag faktiskt inte så mycket att berätta, men var inne på Stureplan.se och hittade en gammal bild på Rebecca Simonsson och jag säger bara, snacka om att vara snyggare nu!
     

Sminkningen är ju typ tuuusen ggr finare nu ialla fall.
Aja, hörs.

7 dagar

Om sju dagar åker jag. Tänkte bara informera alla om det, om nu någon skulle ha missat det. (Inte troligt). Skoldagen gick snabbt och hyffsat smärtfritt fram (dock inte för en viss kille som blev attackerad av Milena, men nogom det). Jag ska strax ge mig ut på en jogging runda, tänkte faktiskt försöka mig på 7-8 km idag, får se hur et går. Mitt knä och min hälsena gör väl kanske att jag inte har oddsen på min sida, men det ska nog gå :D
Annars har jag faktiskt inte så mycket att berätta, men var inne på Stureplan.se och hittade en gammal bild på Rebecca Simonsson och jag säger bara, snacka om att vara snyggare nu!
     

Sminkningen är ju typ tuuusen ggr finare nu ialla fall.
Aja, hörs.

Hihi

Just nu är jag i en period där jag bara kör mitt eget race. Det kanske låter egoistiskt, och ja egentligen är det väl det också, men jag är så trött på att tänka på att tillfredställa alla andra framför mig själv. Okej, normalt sätt att börja ett inlägg på. Tyvärr måste jag sluta nu eftersom alex nyss kom. Grattis till honom! Hejdå
.


10 dagar!

Okej, ni får ursäkta för den otroligt dåliga uppdateringen, men jag har itne haft någon lust helt enkelt.

Tänkte berätta lite dag för dag och börjar med fredag:
 Slutade tidigt som vanligt och gick ut och sprang. Cirka  4 km, så är nöjd med tanke på att det var ett tag sedan jag sprang, vilket märktes (för att vara lindrig) dagen efter. Mina ben DOG, är faktiskt lite förvånad etersom jag fortf. har cyklat intervaller typ tre ggr i veckan, menmne. På kvällen åkte jag hem till Erica, med inte allt för höga förväntningar. Kvällen blev dock lyckad, men kanske lite rörig. Hatar fortfarande Oskar för att han sa att vi skulle till Grev ture gatan istället för Grevgatan.... Nog om fredag.

Lördag:
Vaknar upp tsm med en MYCKET bakis (och skakis, internt hah) Louise som knappt kunde klä på sig själv. Blev kallad för hemmafru av Mark, som också tyckte att jag borde skaffa barn nu och adoptera honom? Jag tror att han fortfarande var full...
Under dagen gjorde jag ingenting, så himla skönt! Och framåt kvällen började jag röra mig mot Tekniska och hem till Mimmi. Där åt det tacos, och bullar pepparkakor weinerbröd mm, som Gabbi tagit med sig. Vid nio gick vi mot bion, Paranormal activity, och det var ta mig fan den läskigaste jävla flmen jag sett. SÅ obehaglig...

Nu:
Plugga lite, sedan in till jobbet sedan plugga lite igen.
Btw, idag ska mamma försöka få pappa att köpa en ny soffa!!! Eller alltså, vi såg en igår och nu har mamma fårtt honom att gå med på att åka och titta på den. Om vi köper den eller ej är väl upp till båda, men jag hoppas!
Lite jobbigt att skriva om så många dagar på en gång, men jag hoppas det uppskattas!

Hate this

Kemi plugget går relativt bra, för att vara kemi. Får väl hoppas att det går bra på provet imorgon också.

Just nu känner jag mig lite vilsen, jag vet liksom inte riktigt vart jag ska ta vägen. Den ena vägen lockar, men frågan är om den lockar lika mycket för den andra sidan. Den andra vägen vill jag inte ta längre, men det känns som ett måste. Där är man inte oönskad, men inte heller önskad.
Jag vet vilken väg det kommer bli, men frågan är om det håller i längden. Det kommer krävas mycket jobb.

Hejdå.


Obviously

Jag är tydligen inte den enda som känner att det är svårt att få tiden att räcka till just nu. Märker av en MYCKET dålig uppdatering i mångas bloggar, det gillar jag inte. Men med tanke på att jag inte är mcket bättre själv ska jag inte klaga. Nu ska jag titta på senaste avsnittet av GG sedan blir det *trumvirvel* PLUGG. Yeeeeey... inte mycket att göra åt, bara att bita i det sura äpplet som man brukar säga. Idag har jag förresten varit extremt trött, vilket slutade med att jag skrattade så mycket att jag grät på engelskan. Tack Milena, verkligen!
Äsch, nu ska jag ta en kopp kaffe för att få lite energi! See ya!

RSS 2.0