Jobb

Snart sticker jag till jobbet, kommer troligen vara rätt mycket folk idag... Jobbigt. Menmen, det är bara att stå ut, sen ska jag nog hem och plugga kemi. Känns som att det är dags att börja nu!
Det är så sjukt att jag åker om två och en halv vecka. Man har liksom sett fram emot det så länge att när det väl kommer så är man inte riktigt beredd. Kommer bli skönt att komma till solen lite i alla fall, den har ju knappt visat sig den här skitmånaden, förutom idag typ.
Aja, pussss


Godmorgon

Första dagen på väääldigt länge som jag har kunnat sova ut utan att känna att jag måst gå upp och göra någonting. Sjukt skönt. En ledig dag och jag vet inte riktigt vad jag ska göra, kanske bio ikväll, men vet inte?
Funderar om jag ska ringa the boyfriend och gå lite i skärholmen med honom så att han kan visa vad han önskar sig på sin B-day. Wellerll, nu ska jag nog äta lite mat I think, vaknade imorse av att jag var hungrig, men var för trött för att gå upp då...

Nerd

Kom på att jag kunde visa hur gråa uggs ser ut. Om det är någon som inte har märkt det så älskar jag uggs, typ dom skönaste skorna som finns och dom passar typ till allt. Eftersom jag snart åker till the land in the west så tänkte jag att jag kanske ska köpa ett par till där, med tanke på priset.



Jag tycker den gråa färgen var snygg, men är det för nördigt att köpa ett par till? Det är frågan...

Once upon a time

En gång skulle det ha dödat mig inombords, men jag känner mig så mycket starkare nu. Jag behöver inte den typen av bekräftelse och jag har lärt mig hur det fungerar. Jag är glad att jag har hittat dom som gör mig starkare och får mig att stå kvar med fötterna på marken. Ibland är det så lätt att sväva uppåt.
Frågan är bara hur man kan lära sig att göra det som snart kommer.
I guess time will tell.

Trött på det här nu!!

Så sjukt trött på mycket just nu. Plugg (skola), vara förkyld, regnet osv. MEN jag tycker att jag borde sluta använda min blogg som någon jävla klagovägg och därför ska jag försöka berätta lite positvia saker med den här dagen:
1. Jag har kommit på "ett" steg till dansen, återstår dock att se vad de andra tycker om det.
2. Fysiken börjar sätta sig, har fortfarande lite svårt för vissa saker, men det kommer!
3. Jag har varit duktig och powerwalkat en halvtimme i det här jävla spöregnet! (Vågar inte springa med förkylningen)
4. Idag var det lön!! Och på tal om lön så kommer nästa månads lön bli ASNAJS. säger bara: New york here I come!
5. Om två dagar är det fredag = helg.
6. Jag börjar se lite resultat av mina situps.

Okej, vad tycker ni om min nya positiva stil? Man blir faktiskt på bättre humör när man tanker på de bra sakerna istället för dom dåliga!
Så nu har ni fått två inlägg idag, trevligt eller hur? Nu ska jag läsa igenom fysiken, sedan basta och sedan är det Paradise hotel.
Hörs!

Update:


Hittade den här bilden i Vickans blogg, och jag måste bara säga detta: SAKNAR!

depression

Känner att jag är inne i en djup depression just nu, hate it. Det är det där jävla fysikprovet som kommer gå bajs, och kemiprovet som också kommer gå bajs. Dessutom måste jag typ få mvg på kemin nu om jag vill slippa göra kursprovet sen i vår, känns ju jättebra liksom...Äsch mina inlägg är så deprimerande.
Kan ju lägga in en bild från i helgen, snodd från louises blogg. (Dock tycker jag mina haka ser lite weird ut?)
Menmen, what to do.



Ericus and meeeee.


Förkyld

Jag har åkt på en jävla förkylning vilket innebär att jag inte kan träna = depression typ. Även om jag itne är lika extrem som en viss Mimmi man känner, så har jag ett behov av att träna, men det går fan inte nu. SÄMST
Men måste typ gå till skolan nu,  tänkte bara informera er om att jag är förkyld. förkyld. förkyld. Got it?
Okej, jag är trött också =flummig. Hejdå.

En trogen läsare...

av min blogg är tydligen louise, så därfr tänkte jag uppdatera lite för henns skull! Selma du tänkte lite smart där angående vaccinet faktiskt, man ska inte ta det innan en helg, för vad händer? JO man blir såklart sjuk, sover cirka 4 timmar och måste sen pallra sig till skolan för att inte missa dansen. Dessutom kommer jag missa veckans dag fredag pga av den här skiten, men jag håller verkligen tummarna för att jag är frisk imorgon så att jag kan gå ut då, är fett trött på det här redan och det har endast gått en dag.
Dessutom är det jättetrevlig att Alexs telefon är sönder och att hans pappa har kopplat ur deras hemtelefon så att man inte ens har pratat med honom på två dagar...
Så vad har jag gjort idag då?
Var som sagt med på dansen och sedan åkte jag hem, sov, sov, sov, åt, sov,sov. Ja typ något sådant, sen är det alltid lika trevligt när man vaknar helt blöt av svett när man har haft feber. ALLTSÅ ÅÅÅH! Jag orkar inte.
Nu ska jag i alla fall kolla på Grey's Anatomy, sedan blir det väl mer sova antagligen..
Btw, louise, du var fan bra på att rita, något att satsa på kanske?

BLÄÄ

Har tagit den där jävla skit sprutan idag och FYFAN vad ont den gör, i början domnade armen bara bort man nu är man ju typ handikappad med endast en arm. Aja look on the bright side; kanske kan få parkera på handikappsparkering? Eller inte.
Har i alla fall jobbat idag, vilket också var jobbigt efter som min jävla IBS mage fuckade upp sig som satan idag. Ett tag trodde jag typ att mina lungor skulle kollapsa för att det gjorde så ont, och visst det skulle nog inte hända, men för den som inte har känt den där smärtan som kommer går det inte att förklara.
Ska typ gp och lägga mig nu eftersom jag börjar klockan 8 imorgon, dessutom är jag så trött att jag håller på att somna redan nu, har i alla fall tagit en alvedon för armen så hoppas det räcker.
Som vanligt är ju mina inlägg så himla roliga, förstår verkligen att ni saknar när jag inte skriver. NOT haha

Kan ju bjuda på en bild från i fredags i alla fall




Crazy-Anna, Huvudetpåsned- Louise och the one and only Mustach-Selma.
Hejdå

Skoltrött

Skolan känns just nu som skit, är extremt omotverad. Men ja det finns inte så mycket annat att göra än att hålla ut. Fysikprov, kemiprov och företagsekonomi är det som kommer upp nu. Dessutom är det nationella i matte c som inte känns så där jättekuuuul. Just nu sitter jag i alla fall och äter frukost. Onsdagar är typ min favoritdag, vi har sovmorgon och endast två lektioner, vilket är jätteskönt! När jag kommer hem idag tänkte jag i alla fall ta tag i mig själv och räkna lite fysik, tänkte också göra internetuppgiften i företagsekonomin som jag missade när jag var sjuk. Okej, det här måste ju vara kul för er att läsa... Aja, om det är någon som vill gå på promenad ikväll är det bara att slå en pling, har en känsla av att jag kommer bli mucho uttråkad.

Morning coffee

Sitter just nu och drömmer mig bort till varmare breddgrader. Solen visar sig sällan den här årstiden och ja.., det märks helt enkelt. Men det är bara typ 4 prov kvar innan jullov! Jag ser verkligen fram emot att få komma bort från allting och bara relaxa. Har nog inte varit ledig en hel helg sen skolan började och visst blir det rutin, men skulle ju definitivt vara skönt att ha en hel helg där man inte gör någonting.
Men måste typ dra mig till skolan om fem så vi får väl höras senare ikväll kanske!
Puss

HELG

Okej, jag erkänner det har inte varit särskilt bra med uppdatering den senaste tiden, men känns som att det är så mycket annat man hellre prioriterar. Skola och jobb, är väl det som tar mest tid, men också det som är tråkigast. Dock känner jag att jobbet går framåt i alla fall, får börja göra lite nya saker snart så det ska bli kul! Men ja annarrs är ju det skönaste (och roligaste) att vara med vänner och pojkvän, men ja hinner nästan aldrig se någon av de kategorierna, så ni kanske förstår att det är svårt att hinna med bloggen. MEN hur som helst, idag är det fredag, tvivlar på att man skulle kunna missa det... Jag ska i alla fall ut, är dödstrött men inget jobb imorgon vilket innebär att man kan vara bakis, dock ska jag ut imorgon också så ska väl inte ha som mål att vara det menmen.
Känner att jag inte vet vad jag ska ta på mig bara, är sugen på något klassiskt/rockigt jag vet att det låter som jättekonstig stil, men det är vad jag tycker är snyggt just nu.
Någon som jag tycker har grym stil är Blake Lively, (spelar serena i gossipgirl), hon har alltid typ den stilen jag försöker få fram, men jag lyckas aldrig.Tur att det finns någon att inspireras av i alla fall.

Okej, man kunde inte bara kopiera den ena bilden så ni får båda. Men det jag tänkte säga var snyggt var i alla fall den till vänster. Vit klassisk klänning och sen så "fixar hon till det" med killerlouboutins.
Behöver jag säga att jag är avis på hennes ben?
Blake Lively   1 Girl, 2 Dresses | 1 girl 2 outfits

Menmen nog med kändisfjanterier, nu ska jag kolla på GA och PP, gissa vad jag menar då ;)


Skola

Ska strax bege mig mot dagens skola. Endast två lektioner som varje onsdag, kommer vara där längre än då eftersom vi har utvecklingssamtal, menmen. Efter skolan ska jag till um och fixa nytta recept och därefter ska jag jobba mellan 17-21.  Kommer med andra ord att bli en lång kort dag. Imorgon är det torsdag, REDAN!! Väldigt skönt måste jag få säga.
Aja, har nada att berätta.

Just got home

Har varit borta heeeela långa dagen. Först i skolan, som vanligt, sedan hem hos Selma och till sist i Skärholmen.
Har vart en trevlig dag faktiskt, kändes lite konstigt att åka till skärholmen så sent, men shoppingen blir inte sämre för det. Hittade i alla fall en klänning att ha på lördag, eftersom det tydligen är cocktailparty-tema på kläderna.


Så ser den ut i alla fall, samt min fina fot, hah...
Men ja det var väl ungefär vad jag har gjort idag, ska strax gå ut och springa och sedan tänkte jag chilla lite en stund bara. Sovmorgon imorgon i alla fall, skönt!!


selfaltred

Jag är så trött på din extremt egoistiska stil. PUNKT

Trött

Är fett seg idag, åker till jobbet om en halvtimme, känns skönt att jag bara ska jobba i fyra timmar. Hoppas att det inte är så mkt folk idag... Var helt okej igår.
Äsch, orkar inte skriva nu faktiskt...

Utgång på ingång

Snart är det dags att börja fixa sig kvällen. Ser fram emot ikväll faktiskt, vet inte varför, men ska bli kul i alla fall!
Har nyss varit ute och sprungit, det var mycket skönt :D Dessutom gjorde jag lite mag och rygg övningar, dags att börja tänka på beach kroppen inför St thomas, hah! Good luck liksom...
Idag var jag och mamma på den där utförsäljningen i alla fall, vi köpte väldigt mycket snygga smycken, samt en väska till mig. Dessutom var jag bara tvungen att köpa en väska som jag tyckte var SÅ Erica, hon får ju visserligen betala för den, men jag tror hon kommer bli nöjd.

Vad tycker du Erica?

Om du inte gillar den kan jag väl ta den själv, hah!

Love is in the air

Sämst väder idag med, vilket inte direkt piggar upp när man skulle behöva bli uppiggad.
Jag har fortfarande hemsk huvudvärk som kommer och går och sova skulle jag kunna göra hur länge som helst. Därför har jag bestämt mig för att ta det lugnt ikväll, förhoppningsvis är man utvilad tills imorgon i stället! Då vill jag uuuuut, känner lusten men har inte orken, idag i alla fall. Hoppas i alla fall the girls får en trevlig kväll :)

Skolan var i alla fall avklarad snabbt. Nästa vecka är första veckan på typ 7 som vi INTE har något prov, fatta skönt?! Då ska jag chilla galet.
Äsch har inget att skriva, blir bara massa ointressant blajblaj så..

Tråk

Hatar att var sjuk, det är så extremt långtråkigt. Dessutom var det väldigt  irriterande när jag vaknade upp imorse och insåg at jag inte kunde gå till skolan med tanke på att jag hade spenderat hela gårdagen med att läsa ut boken som vi skulle skriva bokrecension ppå idag. Suck alltså, men what to do?
Kom på en rolig grej nyss också, på lördag ska jag och mamma på utförsäljning av 2010 års kollektion för friis och company, det är typ 70 procent på allt, dock är det mesta i storlek 37, vilket inte passar mig så bra...
Men ja, nu ska jag typ gå och dö en stund.

Btw:
Du är inte särskilt oegoistisk själv.


Aj

Mitt huvud dunkar sjukt mycket idag igen, är asjobbigt, speciellt när jag måste läsa...
Provet idag gick bajs, men jag var inte den enda som tyckte det var svårt i alla fall, alltid något! Måste nu gå och försöka läsa ut min engelska bok (obs försöka), kommer nog inte gå så bra.
Snart är det helg i alla fall, SÅ SKÖNT, eller ja snart och snart, men torsdagar går ju hur snabbt som helst och fredagar också så ja, snart.
Har inga planer för denna helg, men nästa helg ser det ut som att det kanske blir knytis hemma hos Mimmi. Får se hur det där utvecklar sig, skulle i alla fall vara trevligt :)
Bara för att göra inlägget liiiiite roligare slänger jag in en bild, som troligen alla har sett, men whatever!




Tisdag, already?

Veckorna går så galet snabbt, helt crazy! Imorgon är det onsdag vilket innebär matteprov, känner mig inte redo - alls. Men finns inte mycket annat att göra en att plugga så gott man kan!
Fick i alla fall tillbaka företagsekonomi provet som hade gett bra resultat, äntligen lönar sig allt plugg.
Ser dock fram emot helgen, har mycket saker som måste avklara innan veckan är slut, om man säger så.
Förresten är det cirka sju veckor kvar tills jag sitter på planet mot solen. LÄNGTAR! Vind och kyla är inget för mig alltså. Dessutom har man ju lite shopping in the big apple att se fram emot också!
Men nu måste jag ta tag i plugget, puss!



St thomas, ser väl inte helt fel ut?


Time

okej, måste nog bli lite bättre på att uppdatera känner jag, men nu är det skola igen vilket betyder kortare dagare = mer tid, även till att skriva blogg. Förhoppningsvis. Jobbade igår också, var faktiskt rätt kul eftersom jag fick göa annat en att bara stå i kassan hela tiden. Och det kan göra stor skillnad om man jobbar i nio timmar.
Såhär på morgonkvisten tänkte jag faktiskt fortsätta med lite plugg, eftersom jag inte kan plugga mer förrän typ halv tio ikväll...
Bye!

RSS 2.0