Nytt inlägg

Vet absolut inte varför jag skriver det här inlägget, har bara jävligt mycket på hjärnan just nu. Till exempel om det är dags att bryta upp med gamla vanor, att släppa taget om dom som har betytt mycket genom åren. De man har kämpat för och med så många gånger att det inte ens går att räkna. Jag har försökt, men får samma svar tillbaka varje gång. Uppenbarligen duger inte jag, eftersom jag ständigt glöms bort eller inte räknas med. Det sas en gång att börjar jag fråga mer så frågas jag tillbaka, men icke. Det är de nya som betyder något nu. Men jag är bra, jag är jävligt bra, och jag tänker inte gräva ner mig i det här. Duger jag inte för dig, eller någon annan så fine, du får som du vill. Kontakten kan brytas, telefon nummer raderas, för att inte tala om minnen som inte längre är något värt. Jag hittar någon annan att spendera tiden med.

Annars så mår jag bra, allt flyter väl på antar jag. Sommarlov snart, skönt. Första året på gymnasiet avklarat. Känns konstigt, lite läskigt. Tiden går verkligen fort, alldeles för fort. Jag gillar det inte.  Vad ska man egentligen göra med sitt liv? Fick nyss värsta hemska känslan. Tänkte på när man dör. Tiden bara flyger iväg, och sen dör man. Man bara dör, upphör att leva, upphör att ha kontakt med någon. Man jobbar hela sitt liv för att man ska kunna leva ett bättre liv. Man ska vara rikare, snyggare, smalare, smartare osv. Men vad spelar alla de sakerna för roll när man är död? Nej, nu ska jag sluta upp med mitt deprimerande skrivande.

Om du läser det här och känner dig träffad, bra. Jag vill att du ska inse hur det känns att vara bortglömd, en känsla jag aldrig tror att du har känt. Kan vara bra med lite insyn i någon annans situation ibland.
Faktiskt.


RSS 2.0