Boring

OJ vad tråkig min blogg har blivit nu, men jag vet inte, har verkligen ingen ork just nu. Inatt sov jag typ 0 timmar eftersom jag typ hade feber och låg och svettades hela natten, trots det gick jag till jobbet vid 11. (Fråga mig inte varför), och det är även vad jag måste göra imorgon. Klockan 10!!! Därför har jag valt att skippa halloweenfestandet, men det kommer fler år. Förhoppnngsvis kommer jag fatt ha mer ork då.
Nu dör jag typ, i min säng.
Godnatt, hah.


ännu en av alla tusentals vackra bilder på mig.

dålig uppdatering

Jag vet att uppdateringen har sugit denna vecka, men har verkligen inte haft någon ork. Trots att jag inatt har sovit i tolv timmar så är jag dötrött. Huvudet dunkar och snuvan blir bara värre och värre, jag har inte tid att bli sjuk nu!!

Igår var vi på bio i alla fall, this is it (micheal jackson filmen). Visst var den bra, men kändes lite konstigt att gå på bio för att se den...
Selma fick i alla fall en ballong så hon var lycklig resten av kvällen



jag försökte slå sönder den, men misslyckades :( okej, det försökte jag faktiskt nte, men man kan väl få skojas?

Mot nacka

Som jag skrev igås så blir det en tripp till Nacka forum (eller forum nacka som det egentligen heter) idag. Vet inte om jag är ute efter något speciellt, men alltid kul att shoppa lite i alla fall.
Har pluggat lite matte nu på morgonen, och derivatans definition sitter i alla fall som berg nu. MEN har ju prov på tusen andra saker också så ja, en hel del plugg kvar alltså.
Tänkte nog inviga min pälsväst idag också, men vet inte, kanske är för kallt? Wellwell, nu ska jag fortsätta lite med plugget tror jag.
Hörs!

plugg

har precis ätit upp en god portion med sushi och tänkte nu ta tag i plugget lite. Matteprov om en vecka känns väl  sådär om man säger så. Jobbet idag var kaos och jag är helt slut, är verkligen glad att jag kunde vara ledig imorgon! Imorgon blir det även en nacka forum tripp med tjejerna.
Orkar tyvärr inte skriva så mycket mer, som jag sa, är helt slut.
Hörs!


With love

Har alldeles nyss varit ute och sprungit, gick sådär. Tiden och så blev rätt bra, men benen var typ tunga som bly så det kändes ändå väldigt jobbigt... Ska i alla fall börja fixa mig nu, blir nämligen fika med tjejerna. Vet dock inte riktigt var än, men det ordnar sig. Vädret ser ju tråkigare ut än någonsin känns det som...
Aja, hörs.,

Tired

Gud vad jag är trött, helt sjukt! Men ja, det blir väl så när man inte har sovit ordentligt på tre dagar och dessutom jobbar i nio timmar, men ja som man säger, cash is king. Men hoppas ändå på att jag kan få ta bort en dag, vill inte jobba bort hela lovet!! Middagen igår var alla fall supertrevlig, får hoppas att vi börjar ses lite oftare utanför skolan, burkar vara rätt dåliga på att arrangera sånt.
Imorgon är jag i alla fall ledig, vet dock inte vad jag ska göra, men det löser sig nog :D
Hittade lite bilder i Ericas blogg i Fredags, roligare än ingenting i alla fall!


Jag (ser sjukt bitchig ut...), Louise och Erica



Vi körde en rolig "lek". Här kastar Erica och jag står i bakgrunden.
Hörs senare någon gång :)

konstig dag

Den här dagen har varit fett skum, har knappt gjort någonting alls. Men aja, såna dagar behövs väl också.
Ska åka till Liljeholmen med mamma snart, sen direkt till stan för att möta tjejerna.
Hörs imorgon efter jobbet antagligen!

Lördag

Gårdagen var trevlig, lyckades faktiskt hålla mig ute till två trots att nag var så trött haha. Men alltid kul att umgås med brudsen :) Ikväll ska jag på middag hemma hos Anna med tjejerna från klassen, ska bli trevligt :) Sover även över där också, blir smidigast med tanke på att jag börjar klockan tio imorgon...
Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra faktiskt. Funderar på att gå ut och springa, sen kanske mamma och jag skulle kolla lite på liljeholmen nya centrum, men vet inte riktigt...
Jaja, ha det bra!


LOV!

Så sjukkt skönt med lov nu, även om jag kommer jobba en del så slipper man ENDAST tänka på plugget ett tag i alla fall! Nu tänkte ja i alla fall titta på senaste avsinntet av Grey's Anatomy, och sedan tänkte jag nog ta en joggingrunda, vädret är dock extremt tråkigt, så kanske prövar att göra lite intervaller på cykeln istället. Inte så lockande att gå ut liksom...
Ikväll blir det i alla fall utgång, tänkte försöka ta en powernap innan, men får väl se om jag lyckas :p

Förresten är jag typ KÄR i dom här skorna.. har sett dom flera ggr förut, men alltså ja dom är verkligen galet snygga enligt mig!
En dag ska jag äga ett par louboutin även om dom är sjukt dyra, en dag...

large product image


I'm tired

Jag är så sjukt trött, alltså verkligen TRÖTT. Ska typ gå och lägga mig nu. Tänkte kolla på the city och lie to me, Alex kommer typ snart tror jag, men det är egentligen lite onödigt med tanke på att jag kommer somna direkt..
Onödigt för hans skull alltså, alltid mysigt med sovsällskap annars :)
Menmen, nu ska jag nog börja fixa mig för läggdags.
Godnatt

Guess this means your sorry

Hallu, har nyss ätit lunch och tänkte nu se om det finns någon bra serie att ladda ner. Slutade som sagt tidigt idag, fem i halv elva... Alltid skönt  med lite tidiga dagar!
Provet imorse gick väl okej, tror inte jag får mvg med tanke på att gränsen var riktigt hög! Påminner mig om en viss Hiliana...

Förresten, är för tillfället inne på min gamla data och tänkte visa lite old stuff. Kan inte göra annat än att skratta alltså.... Klicka om ni vill att bilderna ska bli större! Behöver jag nämna att detta var the fjortistimes?



Sexyyyy girl, haha.



Remember this picture?



Typ en av tre bilder jag hade på selma... VAR MED PÅ BILD OFTARE!!!



Vi körde "shake your face",det är allts jag på bilden.



Finner inga ord.


Nejnej, mitt hår var inte aaaalls slitet.



Louise hade VOLYM.



Lite nyare bild, haha. Två ggr drunkies

Det här var typ alla bilder som var hyfsat roliga att lägga upp, men har en grej till.
EN FILM! Inte så jättekul kanske, men tror nog att louise tycker den är lite skoj.



Colours of black and white

Nu har jag pluggat färdigt, känner att jag kan resultat och likviditetsbudget, har även läst sidorna cirka 5 ggr nu!! Tror dock att det blir en "snabbläsning" imorgon också.
Ska alldeles strax gå och lägga mig. Kort dag imorgon, slutar tjugo i elva. Som tur är ringde de från jobbet och undrade om jag ville jobba 16-19 imorgon och jag blev faktiskt glad, för jag blir så SJUKT uttråkad när jag bara är hemma, kommer liksom ändå hinna vara hemma i typ fyra timmar, vilket garanterat kommer räcka för att det ska börja krypa i kroppen på mig. Dessutom är ju tre timmar inte särskilt länge, hinner antagligen hem till halv åtta så kan jag springa också! :D
Kort fråga innan jag shut down the brain for now:

Slösa eller spara? (alltså köpa eller inte....) Har nämligen sett två västar på lindex som jag tycker om, en svart lång stickad som jag tyvärr inte hittar på bild, men också denna:


Väst Vit

Vad tycker ni, är den värd det, ska även nämnas att den är MYCKET finare i verkligheten... Men tror att jag gillade den svarta mer...


not much more

Jag har försökt så gott jag kan att fixa det jag en gång valde. 
Verkar dock som om jag har förlorat allt som jag en gång levde för i och med detta val. Allt jag en gång trodde på. Val kan betyda mycket här i livet, det tror man inte alltid när man gör dem. 
Det finns trots allt en anledning att det blev såhär, och jag vet vad det är.
Ord kan inte beskriva den avsky jag känner.

Och detta handlar inte om någon person så om någon person, om nu någon skulle känna sig träffad (själv känner jag mig alltid träffad av såna här texter). JUST SO YOU KNOW!

Sovmorgon

Alltid skönt med lite sovmorgon såhär mitt i veckan, dock inte särskilt lång sådan... Ska strax gå till bussen och sedan är det skön dag i skolan, bara matte, klasstid och svenska! Fast så har vi iof varje onsdag, men det är asskönt.
Sen blir det hem och fortsätta på plugget.

See yaaa

Btw, snacka om OOOOOOLD picture jag hittade på mig...

Done

Nu har jag pluggat företagsekonomi i cirka två timmar! Så är dags för en liten paus nu tycker jag, ska alltså gå ut och springa, blir myyys. Sen ska jag ta ett vaaaarmt bada och bara relaxa ett tag, bästa som finns enligt mig!
Ha det great!

Sing for life

Hellluuu, kom nyss hem, eftersom vi fick sluta lite tidigare.
har bara gått i skolan idag, har väl inte hänt så extreeemt mycket direkt. Menmen, nu när jag kom hem hade jag fått min lönespec, så det var i alla fall trevligt.
Förresten såg jag att man fick 5000kr om man vinner skolans talangshow, hade ju inte suttit helt fel, men jag skulle nog aldrig våga sjunga för så många...
Just det kan visa mitt nya diadem också (tror inte att någon bryr sig dock)
Är i alla fall en stor svart rosett, själv är jag nöjd med mitt köp, hah!



Nu ska jag play som piano och sedan kolla på gossip girl, därefter är det PLUGG som gäller...


KAOS

Okej, hela den här dagen har varit rätt kaos, så har inte direkt ork att skriva så mycket...
Var i alla fall trevligt att Rebecca tittade förbi på jobbet, sådant är alltid kul! Sedan han jag med lite spontanshopping innan också, en päls väst (fusk) för 299 kr! FYND!! Och ett rosettdiadem. På jobbet var det renovering överallt typ så det var rätt jobbigt..
Förrresten,  roligast idag;
Konversation mellan mig och gäst på jobbet.

Jag: Smaklig måltid!
Han: Här är mitt kort, hör av dig om du vill jobba på burger king tvärs över gatan istället. Ingen behöver veta något.

Jag säger bara, HAHA!!!! Så jävla udda... lönen lär ju vara samma och jag känner ingen där, varför skulle jag byta då liksom?

Äsch har inget mer att säga för tillfället.
Resultatet på håret kommer här förresten, är fuckface bild, men jag har sagt det förut och säger det igen: Jag är ingen poser...

[image-upload-2-733351.jpg]

Haha

Okej, kanske var lite elakt att skoja om det där med luggen, men men hade lust (a)
Har varit lite dålig uppdatering idag, sorry 'bout that, men näe jag kom till jobbet hade de skrivit upp mig på 12-19, vilket jag inte hade någon aning om... Fick i alla fall gratis mat! hah. Dessutom är mitt höstlovsschema på jobbet helt KAOS. Jobbar typ nio timmar varje dag, är liksom bara ledig tis och fre, jobbar till och med lör och söndag båda dagarna, INTE KUL!!!! Men ska prata med Malin, har inte ens tid att jobba så mycket, och jag kommer vara dödstrött sen...
Nu ska jag ta en dusch, har nämligen varit ute och sprungit, 4.6 km blev det idag, och sprang på cirka 27.30 så jag har ju förbättrat mig lite jämfört med förra fredagen!
Har tyvärr inga bilder, men ni får stå ut!
Puss

I'm gonna be honest...

Jag har faktiskt inte klippt lugg, tyckte det var lite kul att skoja med er (a)
Carola hade nämligen lite lös luggar som man kunde pröva, och jag har alltid undrat hur det skulle se ut, men jag kan säga så här: Det ser 1000000ggr bättre ut på bilden jag la in än vad det gjorde i verkligeheten...
Så jag kommer hem med mitt tråkhår, alltså extensions och slingor, menmen jag har inte tröttnat än så!
Visar resultat imorgon efter jobbet, PUSS

Hihi

Carola är och handlar just nu, så jag passar på att skriva på min argumenterande text som ska in imorgon. Har i alla fall klippt mig och så nu, ska bara färga och sätta i nytt hår. OCH jag har en lite överraskning faktiskt, JAG HAR KLIPPT LUGG! Har alltid undrat hur det skulle se ut, och ja, nu vet jag!

Vad tycker ni?



Bilden blev visst lite suddig, menmen, ni ser ju typ hur det ser ut i alla fall :) Ljuset är jättestarkr där inne, det är därför det hela håret ser så ljust ut.
Nu ska jag fortsätta med texten.

Puss

Friday

Helluuu, vet att det har varit mycket dålig uppdatering idag, men jag har inte riktigt haft tid. Är hos Alex farmor med alex i alla fall, har precis tagit ur alla hårförlägningar vilket var mycket skönt :) Kommer antagligen inte bli så bra uppdatering i helgen eftersom jag inte kommer sitta vid datan lika mycket, men får väl bli bättre efter helgen då! Nu ska jag gå och äta middag och sedan blir det väl bara chill, till skillnad från mina vänner som antagligen redan sitter och pimplar vin, hoppas ni har en trevlig kväll i alla fall! 
HÖRS!  

Känner mig duktig

Har nyss varit ute och sprungit fyra kilometer, det gick förvånansvärt bra, alltid kul då!
Nu ska jag duscha och sen plugga lite matte, sen är det sängen som gäller för min del.
Kvällen har i alla fall spenderats med Erica och Louise. Först på Maestro med nuggets, och sedan i Louises rum med ja, oss själva.

Slänger in en bild på mig och Louise :) Ha det bra! Detta var den enda bild jag kunde htta där båda blev bra, så ja, ni har väl sett den förut.


Tydligen så hade jag redigerat den så att man bara ser typ mig, men Lousie skicka en bild du är nöjd med så slänger jag n den i nästa inlägg! ;)


I just realized

It's funny how slow things can change. It's funny that I can't refrain.
It's weird how long it took for me. To see that you forgot the "we".
It's sad that I just couldn't see. That it didn't mean one thing to thee.
I hope that I am wrong, of course, although there's only left remorse.

You may not see what is wrong, but I know that you're long long gone.


SLUT

Kom nyss hem, kemiprovet gick inte så bra, blir antagligen ett vg... Menmen, är väl ingen annas fel än mitt eget så! Ska chilla lite nu tänkte jag, men innan dess så tänkte jag visa västen för Anna, kanske även mimmi om hon tittar in, efter som ni inte riktigt fattade hur den såg ut!

Lyxig frans & pälsväst

Tror att den skulle vara riktigt snygg med ett par tightass jeans och klackar eller möjligtvis stövlar, sen självklart en tröja under, hah! Men jag vet inte om den är värd pengarna, 599 kr kostar den..
Den kommer från modekungen.se för er som inte fattade det, hah.
Wellwell, hörs!

Bad news

Idag blir första gången jag använder min vinterjacka... Detta känns INTE kul!

Again

Har nu läst igenom texten två gånger, har dock väldigt tråkigt menmen.
Kan slänga in en bild på mig, är ju rätt få sådana i bloggen, i alla fall där man ser mitt ansikte...
men här har ni en, den är inte så fin, men jag blir aldrig bra på bilder så...


Killing me softly

Kemiprovet tar död på mig, så fort jag försöker slappna av börjar formler och tal snurra runt framför ögonen typ..

Vilket jävla väder igår när jag var ute och sprang förresten, det bara snöade och snöade, var dyngsyr när jag kom hem, men what to do?
Snart är det helg vilket i alla fall betyder lite relaxation, ska nämligen till Alex farmor med Alex på fredag och stannar tills på söndag, kanske inte så kul att vara där hela helgen, men med tanke på att jag och Alex inte har setts sen i torsdags nu, eftersom han ligger hemma och är supersjuk, så ska det bli mysigt att vara lite med honom i alla fall!
Förresten, vem är på på shoppingspree på fre/lör nästa vecka? LÖN!!!!
Haha, men nu måste jag nog återgå till pluggandet...
Och ja Erica, jag har kollat på how i met your mother ganska länge nu, inget nytt ;)
Pusss

Chemistry, quimica, kemi

Är vad jag har pluggat de senaste två-tre timmarna, känner mig väldigt duktig faktiskt. Nu ska jag gå ut och springa, sedan tänkte jag ta ett varmt bad och titta på how i met your mother samt desperate housewives!
Good luck till mig, med joggingen dåraaa.
See you!

Underneath, lies an endless story.

Hallå bloggen, vet att jag inte har varit så bra på att uppdatera de senaste dagarna, men, ja, det har varit fullt upp helt enkelt.
Idag står, gissa tre gånger, PLUGG på schemat. Men, jag hade även tänkt att hinna med nya nummret av veckorevyn samt nya avsnittet av gossip girl. Behöver ju lite ensam tid också (a).
Dagen har i alla fall flytit på bra, trots lite oväntad huvudvärk på slutet, tänkte för övrigt bota den med en treo alldeles strax. Fick tillbaka matteprovet igår och engelska provet idag. Ett hade gått bra ett hade gått "dåligt", gissa vilket som var vad? Alla som går i min klass är diskvalificerade från den här gissningsleken!!! Nej skoja bara... Har inte så mycket mer att säga för tillfället. Tänkte bjuda på en dagens outfit, mest för att jag fick min nya tröja från nelly igår :)

Så här kommer den:

[image-upload-3-702394.jpg]

Tröja från Kaffe/Nelly.com
Jeans från Levis
Stövlar från Bianco.

Det var allt, puss!

I'm with you.

Hatar en viss person nu, alla som går i min klass och också har kemiprov kan ju lista ut vem det är.
E to the R to the I to the K. Orkar inte.


workwork

Har jobbat idag med, dock endast bara i fyra timmar, fast det kändes som typ nio eftersom man aldrig fick ppusta ut. Var rush från typ 13-16, vilket var lagom roligt. Dessutom var det typ ingen som skyndade sig, vissa sölade ju fram som sniglar typ...
Ska väl plugga lite kemi idag tror jag, typ börja läsa och så. Får se hur det går hah!
Ska kanske springa lite också, dock gör min fot asont, men jag vill ändå typ. Får väl se hur det blir!

Förresten, gud villken höst det har blivit! Deprimerande...
Kolla liksom träden, euuuuww, hah nej skoja, men ja det är ju inte så jättekul.



Men hörs! Bye

Utgång

Ska strax bege mig till Hanna där wok med tjejerna väntar, sen får vi väl se vart kvällen tar oss. Förhoppningsvis blir den bra, men med bra sällskap kan det väl inte bli så mycket mer! 
Har jobbat idag och det är därför jag har uppdaterat lite dåligt, träffade i alla fall på en glad och nyanställd Rebecca, grattis igen!, vid tuben.

Såhär ser jag ut ikväll:


Inte så kul inlägg, men ni får leva med det!
Puss

I'm a shopaholic and I'm out of controll

Kollade på the city nyss, där det fanns en låt som upprepade min rubrik typ fem ggr med lite musik till. Ibland är det inte svårt att få till en låttext tydligen!
Började klockan 8 idag, med idrott. Vi skulle springa runt Djurgårde vilket är cirka 5 km. Sprang på 28.33 så jag har nöjd i alla fall, mitt mål var 29!
Just nus sitter jag bara hemma och chilllar galet, men framåt kvällen får jag väl se vad som händer, är rätt oklart just nu. Hade fysikprov idag också, det gick rätt bra, men man kunde max få VG så...
Ska nog ta en sväng med Ice, är ju rätt fint väder så får väl passa på!

Här har vi honom, efter en dag på dagis så är han ganska utslagen kan man ju säga...


Hörs!


Snart, snart, snart.

Just nu gör jag typ allt för att inte plugga. Jag kollar på Nelly, bubbleroom, facebook, bloggar osv. Kör med alfons-klassikern "Jag ska bara...", MEN jag har lyckats läsa texten en gång till, vilket betyder att jag nu har läst texten sammanlagt fyra gånger. Applause please!! Nejnej å duktigt är det inte, men till mitt försvar så är det vi håller på med just nu ganska lätt, får hoppas att det går bra på provet bara.

Har hittat lite grejer som jag tyckte var snygg, man får 100 kr rabatt om man handlar innan klockan tolv idag typ, på Nelly.com då.

Pure Top SEK 199, Only - NELLY.COM         Subway Pants SEK 299, Vila - NELLY.COM

T-shirten tycker jag var riktigt naaajs, typ med svarta jeans (som jag btw, behöver) och höga stövletter. Eller med byxorna/leggingsen till höger...

Den här toppen var också sjukt söt...

Emily Shirt SEK 349, Kaffe - NELLY.COM
Kanske beställer lite, är lite sugen faktiskt (a)
Har ju i alla fall 10% studentrabatt...
Vi får väl se. Allt kommer i alla fall från Nelly, om ni undrade!
Puss

Ångest

Jag har verkligen inte pluggat ordentligt till fysikprovet, hoppas att motivationen är bättre ikväll...

Cravings

Skulle inte banga på dessa, 398kr hos skotrend, vad tycker ni?

"Neimen" Svarta Ankelskor Med Inbyggd Platå


Dagens outfit

Hallå bloggeeen! Idag var som sagt en kort dag, kom hem för 40 minuter sen typ... Idag ska ni få något som inte är så vanligt i min blogg, nämligen en dagens outfit. Dock tror jag ingen inspireras av min tråkistil, men whateeeevvaaa.



Kanske inte den mest tydliga bilden i världshistorien, men jaja..

Börjar väl uppifrån då;
Halsduk, MQ
Mockajacka, Vila
Topp, Odd Molly
Jeans, Levis
Väska, Louis Vuitton
Skor, Bianco

Trevligt vaaaa?
Det får räcka for now, puss


Good Morning

Ska strax iväg till skolan, men lutar vidhlv två igen så det är rätt kort dag. Dock har vi klasstid idag som, trots att den bara är 30 min, alltid känns som en evighet... Undra varför?
Ikväll blir det mer plugg, sen ska jag nog till Alex på kvällen, får se hur det blir!
Förresten så hatar jag at bussarna mot Fruängen aldrig kan matchas in bättre, från Fruängen också i och fr sig.
Alla går samtidigt, det är sjukt irrterande...
Nu ska jag fortsätta med frukosten!



Gott? Njaaa

Bad update...

är vad det kommer bli denna vecka, är sjukt trött, som jag berättade för Erica när jag träffade henne i Fruängen nyss, så höll jag på att somna på sista lektionen... Just nu äter jag mellis, som består av varma hallon och glass, inte så nyttigt kanske menmen (a) Ska försöka gå ut och springa sen också och alldelles strax ska jag se på nya avsnittet av Gossip Girl, myssiiiigt!!!
hah, men men har itne så mycket att säga just nu. Puss


Sovmorgon

Har sovmorgon till 11.10 som varje måndag, måste dock ändå gå upp mycket tidigare än nödvändigt för att äta "lunch", eftersom
vi int eh ar det i skolan och slutar typ klockan tre... Plugget igår gick väl sådär, menmen tur att man har fyra dagar till på sig i alla fall!

Men hinner typ inte skriva mer, måste käka. Puss

Letting the old things out and the new ones in

Kom hem från en tur på IKEA nyss, fick med oss lite nödvändigheter hem, för en gångs skull liksom. Haha
Jobbet idag gick väl helt okeeej, var sjukt mycket folk, men annars gick det bra. Var i lobbyn en timme, så det var skönt i alla fall. Snart blir det middag, snacka om att jag är hungrig!!!! Fläskarré med svampsås och bakad potatis, väldigt gott luktar det faktiskt.

TIPS! Bit inte på nageln när du precis skurit upp chili, det blir jävligt starkt kan jag berätta - och peta absolut INTE i ögat!!!!


Typ vädret idag?
Aja, byyye


The rest of the thinking I'm letting to you

Ska strax åka iväg tilll jobbet, jobbar 12-16 och efter det så kanske mamma och jag ska åka till IKEA, var ett tag sen nu, och det har ju blvit höst så lite smått och gott kanske man kan hitta?
Gick upp tjugo i nio imorse eftersom jag ville hinna springa lite innan, vilket I did, var mycket skönt. Sprang visserligen bara cirka tre km, men det går framåt igen nu, inte bakåt i alla fall hah.
Senarer tänkte jag försöka hinna med lite plugg också, men får väl se hur det blir med det.
Just det, Lycka till på jobbet Selma!! Hehe :)

Nej, men det fick bli ett tråkinlägg idag också, skriver jag någonsin några roliga inlägg kan man ju iof fråga sig...
Förresten har ni tänkt på hur det känns som att man har sjuuukt mycket tid om man går upp ganska tidigt på en helgdag? Det är faktiskt rätt skönt...
Aja, hörs!

Filmkväll

Louise gick nyss hem, vi har kollat på film med mamma (pappa är på Hawaii, så man vill ju inte vara elak och låta henne sitta själv). Vi såg en film som hette two lovers, och de SÖG. Är INTE att rekommendera, men man kan ju inte gilla alla filmer.
Ska strax gå och lägga mig faktiskt, blev en lugn kväll idag. Men det var trevligt med lite sällskap i alla fall!
Men vi hörs väl under morgondagen förhoppningsvis, hoppas på att min fot har blivit lite bättre så att jag kan gå ut och springa på morgonen. Älskar att göra det, speciellt på söndagar, det är så himla fridfullt. Haha, hörs imorgon.

Alltså INTE att rekommendera...



Two Lovers Poster


Satuuurday

Lördag idag, vilket för min del innebär:
1. Sjuk lördag, snuvan har blivit värre under natten, GREAT!
2. Jobb 16-19 (alltså endast i TRE timmar, skönt!)
3. Skärholmen med mamma, hon ville dock bara kolla på gardiner...
4. Oxfilé och myskväll, behövligt efter dén här veckan!.

Ja som ni ser händer det inte så mycket inte idag, men jag gillar såna dagar så det gör inget för mig (a).

Här kommer lite bilder från gårdagen:



Söt lousie och fuckface-jag.


Elin med mamma. (internt)



Louise och Erica!

Nej men det var väl allt jag hade att säga just nu, hörs väl lite senare kanske!

Vad tycks?

Nu har jag fixat och trixat med bloggen ett tag, har egentligen inte gjort så mycket, menmne!
Vad tycker ni? För tråkig eller okej?

Förresten, har lockat håret också (jag har extremt tråkigt, blir så när jag slutar 10.30...)

Vad tycker ni?


thank god it's friday!

Hallåååee everybodyyy, nej skoja bara.
Kom hem från skolan för ett tag sen, hade bara matteprov idag. Det gick inte så bra, får säkert vg, men mer än det känns rätt långt borta faktiskt.

Det som är jävligt jobbigt nu fram till höstlovet är att vi kommer ha ett prov i veckan, vilket betyder att man inte kommer kunna slappna av alls typ, nu är det bara att börja plugga till fysikprovet om är om en vecka lksom, känns INTE så bra.
Ikväll ska jag ut med brudarna, känns dock som att jag borde ta en powernap innan så att jag inte somnar sen haha!

Förresten! Sjukt pinsamt för Camilla på Idol igår. Hon tror verkligen att hon har gått vidare när hon inte ens har det... Kolla själva, jag har typ svårt att titta på klippet för att det är så pinsamt.


Jag är stooolt.

Har varit ute och sprungit nyss, första gången på typ 4 veckor, och gissa om det gick bra!? Jag sprang tydligen 2,5 km på 12.25, visst det är inte särskilt långt, men det är snabbt för att vara mig så jag är jätteglad över det resultatet. Nästa gång ska jag försöka spring 3.7km på typ 20. Då skulle jag bli aaasglad om ajg klarade det, men det borde ju gå...
Jaja tänkte bara skriva av mig lite (a).

byee

small update.

Extremt dålig uppdatering just ju, men what to do liksom? Har sjukt mycket i skolan.
Träffade i alla fall louise på tuben, första gången sen skolan började liksom! Var trevligt, hon berättade även om planerna för imorgon, låter skoj!!
Ska snart äta tacos och sedan plugga lite till, sen täntke jag försöka mig ut på en joggingtur, tycker det är jättemycsigt att va ut när det är mörkt(a).

kan i alla fall bjuda på två bilder från skolan.


Mimmi on thaa bench



Anna och Milena, också on thaaaa bench.

Okej, alla kanske inte fattar min humor men whatever, hörs!


RSS 2.0