Tjoho

Lilllördag idag, does it show? NO
Hah. Var hos läkaren idag för att kolla på min gangillion (stavning)? Läkaren förklarade vaddet var och att man antingen kunde trycka sönder den, men att det skulle göra lite ont, eller så kunde man göra en operation med lokalbedövning. Jag ville bara bli av med den så jag sa att han kunde pröva att trycka sönder den, och daaaams vilken äcklig känsla. Han tryckte typ allt vad han kunde och sen så knäppte det till så var den borta. Louise, du måste fatta hur obehagligt det var!!!

Aja nog om det, ska  fortsätta plugga snart, men tänkte visa en dagens outfit idag. Hoppas ni blir inspirerade HAHA!




Mjukisdräkt - Juicy Couture
Haha, byee

Förresten...

... måste bara säga att det är jättekul att det börja rkomma in några stadiga läsare nu!
Nej, nu ska jag gå och sjunga lite innan helvetet ska sättas igång (a)

Home

Hallooee, kom hem från skolan för ett tag sen, och ska snart sätt igång med plugget. Men innan det tänkte jag faktiskt chilla lite och läsa ny veckorevyn som låg i brevlådan när jagkom hem, tänkte också kolla på gossip girl, hih. Just det! Skolfotona kom idag och jag ser ut som SKIT på båda, men what to do, jag är ingen poser helt enkelt. Matten börjar i alla fall gå in i huvudet nu, finally! Men det blir antagligen inte ett mvg, menmen.
Ni ska få en liten glimps bå mitt enskilda foto, och ja jag ler så att tänderna syns eftersom den jävla fotografen var tvungen att göra så att jag började garva...
Hörs!

 

Ni ser, horriiiibelt...


Hello there

Kom nyss hem från jobbet, eller jag för typ 20 minuter sen, men var tvungen att springa och jaga millan eftersom hon var sjukt irriterande... Wellwell, denna dag har varit rätt skön, imorgon blir det nog plugg för hela slanten. Matteprov, engelska"tal", svenska inlämning.. ja pluggpluggplug, men det går väl bra hoppas jag! Ska alldeles strax gå och lägga mig i sängen med datorn och kolla på nya avsnittet av DH, det ska bli naaaajs, kanske kan man få en katt att gosa med, eftersom pojkvännen inte orkar komma... :( Haha.
Okej, det blev ett skittråkigt inlägg idag också, men så är det ibland.
PUSS

Home at last

Idag jobbade jag till sju, men det gjorde inte så mycket blir ju bra sen! Gick även igenom handledarboken i typ 20 min, och sen stog jag i pommes fritten i tre timmar, vilket var sjukt skönt. Nu ska jag strax börja skriva på ett svenskareportage som ska in på onsdag, men vill som sagt inte stressa sönder...
Nej, idag blir det tråkigt blogginlägg, lovar bättre imorgon!
PUSS


Jobb

Nu sticker jag iväg till jobbet, kort dag 12-16, men vet inte om jag behöve stanna kvar längre för att gå igenom handledarboken... Får se. Hörs igen när jag kommer hem, see you there?
PUSS

Flickan som lekte med elden.

Ikväll blir det chillkväll med brudsen. Bio på Heron City som, btw, blev rånat i eftermiddags...
Vi ska i alla fall se flickan som lekte med elden. Jag hoppas på att den är lika bra som den förra!
Nu kommer jag antagligen att låte vääääldigt tragisk, men jag tänkte faktiskt försöka hinna med lite matteplugg såhär på lördagskvällen, så att jag slipper stressa sönder nästa vecka.
Önskar i alla fall alla en trevlig kväll!

Shopping

Har precis kommit hem från stan där lite nödvändigheter införskaffades, dock mest onödigheter.
Men kan ju börja att berätta om gårdagen. Vi tjejer och johan satt hemma och johan och förade lite, helt plötsligt är johan borta och har tydligen dragit iväg på race. Ett race som han senare kommer hem med nackspärr i från, men nog om det. Vi undrar vart vi ska dra när johans granne på nedervåningen säger till oss att komma ner till dom, där kvällen också slutade från min del. Blev en del singstar med låtar á la minidisco årskurs två, men det var helt okej i alla fall. Eftersom jag skulle upp rätt tidigt idag drog jag mig hemåt vid kvart i två tiden och där slutade väl kvällen för min del. Slocknade i älsklings famn vid halv tre.

Dagen på stan har i alla fall varit lyckad. Cirka 900 kr fattigare, men några plagg rikare.

Fick i alla fall med mig: 

1. Jättesöt topp från Odd Molly.
2. Pennkjol med olika material från H&M
3. Balconette BH från H&M
4. Mörkgrå kavaj från Zara
5. Joggingtröja från Stadium.
6. Foundation och transparent puder från Make Up Store.


Odd Molly toppen.


Kjolen och BHn


Kavajen.

Hade lite bilder från igår också, man ser inte så bra, men skitsammaaaa.


Tha grrrrls.


More grrrrls.


Och sist men inte minst, selma.
Det var väl allt jag hade att säga för stunden, blev rätt mycket bilder menmen. Hörrrs.


Utgång på G

Johan har varit snäll att låna ut sin lägenhet till oss så dit ska jag gå nu, har inte så mycket mer att säga än...
NU KÖR VI!

Freeedag

Idag är det alltså fredag, om det är någon som har missat det? Knappast troligt. Ska strax gå till bussen och iväg till jobbet, men innan det tänkte jag slänga iväg ett inlägg. Har i alla fall hunnit gå en sväng med vovven, som btw är SJUKT trött. Har dessutom klippt mitt hår lite grann, topparna bara. Blir så tunt där nere efter ett tag så ja, jag gjorde vad jag kunde.

Tänkte lägga in en dagens outfit även om jag tror att det är totalt ointressant, men lite kul i alla fall :)



Bilden blev inte så bra men whateveeeeer.
Både tunikan och leggingsen är i alla fall från Bik Bok.
Mockajacka från Vila.

Sen till detta mina svarta tygskor (orkar inte ta med mig ett par extra skor till jobbet)
och min älskade väska.
Syns det att jag har klippt mig förresten?

Men vi hörs antagligen imorgon igen, Puss.

-

Alltid lika roligt att börja klocka åtta.

Update 2 min senare

Tydligen är jag på blogg humör.
Men det blir inget långt inglägg. Tänkte bara visa vad som står ute på verandan just nu.

Ja, fin mix tycker jag, kanske blir mode eller vad tror ni? 

update

Jag är uttråkad, men måste plugga. INTE bra sätt att bota uttråkning.

orientering

Som rubriken säger så hade vi orientering idag, eller snarare orienterinsdag. Trots att östra real ligger i stockholms kommun med en massa bra skogar i den egna kommunen så envisas dom med att orinetera på HELT andra ställen. Förra året var vi ute på lidingö och i år i enebyberg, nejnej inte alls andra sidan stan för dom flesta. Aja, whatevaaa. Imorgon är sista skoldagen för den här veckan, nästa vecka blir iof sjukt jobbig. På fredag har vi studiedag, men jag ska jobba ändå... Fast får ändå sovmorgon till tolv så det är rätt skönt :) Blir ju cashflooow sen, men skolan går först haha.
Jag har i alla fall varit väldigt duktig med matten den här veckan vilket kan vara bra med tanke på att jag har prov nästa vecka...

Förresten har ni tänkt på att det är sjukt varmt för att vara slutet av september? Visst att det är kallt på morgon och kväll, men kan ju bero på att solen går upp sent och ner tidigt...
Ang. koftan så har jag förresten bestämt mig för att behålla den, för den intresserade haha.

Nu ska jag gotta mig med detta i all fall. (Dock inte hela, haha!)


the wind blows away the sign of what has been

Hallå bloggeeeeeeen! höhö. Denna dag har varit mucho skön, förutom att min mage har krånglat mer än på några veckor, men det är såna smällar man får ta alltså! Fick min lönespec när jag kom hem från skoln och allt jag har att säga är NAAAJS  :D Annars kan jag säga att det inte var så najs med jogging idag, beroende på flera anledningar gick det sämst, men den främsta anledningen är väl antagligen att jag måste träna mer långdistans helt enkelt :) Efter "skolan" åkte jag och köpte en busnel kofta (fast är varm som en höstjacka), men nu undrar jag - är den en keeper? Så snälla OM ni läser det här svara på det, lägger in en bild strax. I övrigt har jag myst med subway och gossip girl ett tag, millis fick också joina efter ett tag. SNÄLLT VA?
Kan dessutom berätta - plocka fram penna och papper nu - att jag kommer ha cirka ett prov i veckan fram till höstlovet, vilket betyder att min mage antagligen bara kommer bli värre pga stressen. MEN det är bara att det som det kommer.

Dagens TRE bilder, generös jag är va?



Sötmillan




JA jag ser ut som en anka, men bättre än ingen bild i alla fall. PUSS

och sist men inte minst. *trumvirvel*: KOFTAN(Jackan)

Övrigt Busnel kofta
Uppskattar verkligen om någon kan svara på vad de tycker, spelar ingen roll om svaret är nej.
Nu ska jag drick kaffe, var tre veckor sen sist, får se hur magen reagerar.

PUSS på er

trött

Idag är jag galet trött, men planerar ändå på att ta en joggingtur lite seenare. Var länge sedan nu, men ffoten har börjat kännas bättre! Gårdagskvällen, var helt okej!V Bjöd på en hel del roligheterr, bla en hög med flickor liggandes mot asfalten. Imorgon är det jobb men innan det, ska det vara myskväll med älskling, var längesedan nu... Wellwell, hade inte så mycket mer att säga faktiskt!

Dagens bild:




Bilderna får tala för sig själva!

NEXT

Jag hatar mig själv för att jag fortfarande bryr mig. Att jag inte bara kan inse att det aldrig kommer att bli som det skulle kunna bli. Att mina ansträgningar, som kanske inte är 100% men i alla fall 90%, inte spelar någon roll.
Du har gjort ditt val, det ska jag acceptera, vi har det bra nu, men det kunde varit bättre. I will never forget.

wednesday

Väldigt kort dag idag, slutade halv ett och började typ halv tio, men det var skönt! just nu sitter jag och segar vid datan, ska kanske till vila sen ikväll med mamma, dom har nämlgen klubbkväll med 20 procent rabatt och det är alltdi najs :) Annars borde jag väl plugga lite, men pallar inte det faktiskt (a) Känner mig inte riktigt  lika stressad längre i alla fall. Har gjort klart ganska mycket grejer som jag hade liet panik över innan, så det känns jätteskönt faktiskt.

Snart är det helg i alla fall, ska bli sjukt skönt, har känt mig rätt mycket piggare den här veckan så hoppas på att det håller i sig tills helgen :D

Funderar på om jag ska beställa en svar, marinblå, eller brun juicy dräkt. De är sjukt sköna, men jag vill ha en diskret färg som inte tar alltför mycket uppmärksamhet nu i höst och vinter hah, gillar inte att gå runt i mjuiksdräk ute nämligen... Vad tycker "ni"? Själv lockar nog svart eller marinblå mest...

Marinblå                              eller       svart?
       


Too bad you don't know how to compromise

Söndag idag, har jobbat lördag och söndag denna helg så är ganska trött. Hann i alla fall ha en liten middag med mina pinglor igårkväll. Det bjöds på tacos och skvaller - som vanligt alltså? Vi hittade inte så mycket annat att göra, så det slutade med att vi satt inne hela kvällen, om än så med lite sällskap.

Nu kanske ni undrar över min rubrik, och ja läs vad det står och ta in. IN  IN INNNN! Jag önskar verkligen att jag kunde bli förstådd, men det verkar inte så. Men om cirka fyra månader då jävlar, då är det slut på det här och jag ser fram emot det så sjukt jävla mycket! 

Idag tränade jag även min kondition för första gången på typ två veckor, cyklade i 20 min. Det gick bra med kondisen, men önskar att jag hade kunnat springa istället. Det är mycket roligare, men nej det tillät inte min stackars fot höhö. Fast den är faktiskt nästan bra...

Lite bilder från igår.


Selma och louise, eller ja.. man SER JU INTE selmas ansikte så det kan ju vara vem som helst egentligen (pik selma...) men ja louise ser man ju ;D



Jag och erica, feeett sexiga.



Jag som... ja... ehum... no comments.

otur

Denna vecka har itne varit min turvecka om man säger så. Har fortsatt vara sjuk,haft ett antal andra missöden, bla. en stukad fot - men jag överlever, som alla andra gånger. Imorgon blir det förmodligen tjejmiddag hos mig, blir nog trevligt, hoppas att mn kropp kan repa sig lite under natten bara! Det är tråkigt när kroppen inte vill lika mycket som hjärnan, men det är bara att lyssna på kroppens signlaler så mår man förhoppningsvis bättre i längden.
Okej - det var väl dagens complaint, höhö. Önskar i alla fall de andra brudarna en rolig kväll!puss på er:)

Tänkte göra min blogg lite med underhållande med bilder, men ja, jag är inte så fotogenisk så jag ser utsom en gammal gumma på den här men whatevaaaa.



Min stackars fot, haha nej men så farligt är det inte, mest för att bloggen inte ska se så tom ut hah (a)


Aja hörsss.


Why?

Jag har märkt att jag har svårt att säga nej, det funkar liksom inte. Men jag ska bli bättre, men nu kommer jag inte få en ordentlig helg helle, jättekul liksom... Hatar det egentligen, vad spelar det liksom för roll att ha pengar om man ändå inte kan använda dom? aja hade bara lust att skriva av mig lite. Hörs senare

Söndag again

Hallå everybodyyy (läs: alla tre pers)!
Under tiden som jag inte har skrivit har det hänt en del. Igårkväll (lördag) jobbade jag som servitris/bartender på en bekant till familjens femtioårsfest, var rätt chill och blev 650 kr rikare så det är naaaajs!
Just det fredag också... Blev en kort skoldag i skolan, slutade kvart i tolv och drog då hem. Blev en tripp till skärholmen med mamma när hon kom hem, köpte en skjorta som jag hade under lördagens jobb.

På kvällen var det lite förkrök hos anna som  sedan ledde till att vi gick och träffade Rebecca som var på en krog alldeles runt hörnet, lite komiskt, men trevligt. Sedan hände inte så mycket mer så kvällen slutade med att vi drog hem till Anna och sov kvar där... och under lördagen hände det inget intressantare än det som står ovan..

Söndag då, dagen vi alla har väntat på! Eller? hah nej kanske inte, menmen. Jag har jobbat i ffyra timmar i alla fall, har även hunnit med lite kemiplugg samt en långpromenad med ice, så ganska effektiv har jag väl varit på denna annars mycket långtråkiga dag.
Imorgon: ny skolvecka, ny plikter, men också nya nöjen. En sak är planerad på tisdag i alla fall - skärholmen med tha girrrrls och promenix med E och I hah lista ut vem I är nu ;D inte så svårt visserligen..

Lägger in en bild på mig och sötlouise :)

 

sushi

Jag är hungrig, men som rubriken säger så kommer mamma snart hem med sushi, hur gott?!
Hur som helst har jag varit i skolan idag, endast två lektioner, mkt skönt. Vi ska börja läsa låt den rätta komma in och den verkar faktiskt bra så ska bli roligt att se om den är det också! Efter skolan mötte jag Erica i fruängen, vi åkte och solade på gymmet, haha. Vi är så patetiska, har gymkort men använder det för att gå och sola, bra där!
Just nu gör jag nada, sitter typ oh kollar på kläder på olika internetsidor, men alltid roligt med inspiration!
Hittade en söt klänning och kofta, men det blev typ 700kr tillsammans så inte just nu i alla fall, men fina var dom!


Bubbleroom / H Klänning Bubbleroom / H Cardigan 

Jag gillade de i alla fall, enkla och mysiga, men som sagt: inte just nu i alla fall, men senare kanske.
Nu ska jag hitta på något annat att roa mig med en stund, cya.

RUBRIK

Har sjukt tråkigt, hela dagen har varit tråkig... Död. Telefonen har varit tyst, jag har varit trött och dagen har bara gått allmänt seg. Inte blir det bättre av att man upptäcker en del saker som gör att man blir otroligt besviken heller. MEN, that's life. För övrigt flyter allt på bra. Mkt jobb, mkt skola, mkt jogga, men snart så lönar det sig det vet jag. Har förövrigt varit mkt produktiv och skrivit en heeeel diktanalys idag, lyckades skriva mer än en sida som var max så det var ju bara att radera ut hälften haha, men jaja.

Ska försöka börja slänga in ett blogg inlägg lite då och då, vet att jag själv skulle behöva det.
Igår hände förresten något som var lite läskigt, en kille blev knivskuren i halsen medan jag jobbade! Inte blev saken bättre av att han hade hepatit eller, var ju inte direkt så att man ville hjälpa honom. Ingen fick gå ut från jobbet förrän man hade pratat med polisen... Men nog om det.

Imorgon väntar en skön dag, börjar 09.30 slutar 13.25, därefter solning med Erica.

Nej, nu räcker det för idag. Slänger in en otroligt "fin" bild på mig från i fredags. Fotograf: Louise.


RSS 2.0