time passing by

Fy skäms för mig för den extremt dålig uppdateringen, men jag kan nog ite lova att jag kommer bli bättre. Ska snart till skärholmen med louise för att titta lite. Börjar bli mycket sugen på vårkläder nu, men jag fyller ju trots allt år om lite drygt en vecka så får väl försöka att hålla igen lite. Förresten så går tiden extremt fort, jag vet att följande kanske inte är så bra jämförelse för att visa att tiden går sakta, men min karta (pp) är snart slut och det kändes som alldeles nylige jag hämtade ut receptet! Det är heeeelt sjukt. Hur som helst ska jag nog traska iväg till centrum i miin favvo skor (uggs, hehehe). PUSS OCH KRAM

Superstar saturday

Sorryyyy för dålig uppdatering, men jag har helt enket inte haft någon ork alls. Idag är de Antons namnsdag så vi ska "fira" lite. Detta görs genom att äta fondue samt presenter till Anton, även jag fick en liten försenad namnsdags present. Hittade nämligen en odd molly klänning, ganska lik ett linne jag har. I love it! Den är blekrosa och i satin och ska definitiv invigas ikväll då jag går på bio med mina girls. Nu är det dags att fixa mig! Ha en super lördag!


Jag betyder inget för dig så varför försöka?

Hola people! Jag sitter just nu och gör ingenting alls faktiskt. Har bara varit i skolan idag och sedan har jag inte gjort någonting alls... Äsch jag kan inte skriva just nu, är sjukt irriterad...

It never has been and never will be...

Antingen har jag dragit på mig någon sjukdom eller så är det skolan som tar död på mig, kan inte bestämma vilket. I ala fall så kom jag hem för ett tag sen. Har inte hänt så mycket i skolan idag förutom att vi har börjat prata betyg i många ämnen, jag fick bara veta mitt i engelska och det var bra i alla fall så jag är nöjd. Alex kanske kommer sen eller så åker jag till honom. Får se hur det blir. Okej inte så kul inlägg, men alltid något i alla fall! Byeee!


And still I don't know who I am

Måndag idag som ni alla troligen vet. Jag är sjukt trött, skolan var som vanligt i stort sett och när jag kom hem låg jag i soffan halvdöd. MEN jag har något positivt att skriva/visa, lovade ju att bilder från i fredags och på mitt nya hår skulle komma upp, så i får helt enkelt nöja er med det idag. Tror nog att det ger er lite glädje i alla fall!



Förlåt att ansiktet är utsuddat, men det var verkligen fuckfacebild.




Söndag

Hello everybodyyyy! Ursäkta för den otroligt dåliga upppdateringen idag, men jag har faktiskt en ursäkt! Har fixat håret ända sen jag gick upp imorse, vilket var klockan tjugo i elva. Kom hem för ungefär en timme sen och har nu bastat och duschat, skönt! Nu är mitt hår jättefint tycker jag. Det är långt, oslitet och nyfärgat. Jag gjorde lite ljusa slingor så mitt hår är en aning ljusare nu än det var innan. Hårförlängningarna blev också superbra. Jag var lite orolig för att det inte skulle passa med den hårfärgen jag har nu, men det passade alldeles utmärkt så just nu känner jag mig mycket snygg, haha.
Imorgon är det måndag, min favoritdag!!!! Nåja, veckorna går så snabbt nuförtiden tt man knappt hinner blinka innan det har gått en månad. Imorgon får ni se bild på håret och så också! Nu får ni sova så gott tills imorgon!


rubrik

Tyvärr så kommer ni att få vänta ett tag till på bilderna från gårdagen om en stund åker jag och alex nämligen till älvsjö eftersom vi ska till barkaby och alex farmor. Jag ska fixa håret, vilket kommer bli väldigt skönt, men självklart ska det också umgås. Ha en toppen kväll! 


T R Ö T T

Just nu sitter jag hemma hos alex, själv. Han skulle på match och ingen kunde hämta mig just nu och jag orkar verkligen inte ta bussen (a) Igår så var det ju tänkt att vi bara skulle ta det lugnt, men allt eftersom kvällen gick så blev det ändrade planer. Slutade i alla fall med att vi åkte hem till Martin i Solgård, där krökades och dansades det. Var en rolig kväll, även om jag kanske borde ha sovit lite längre idag, menmen! Bilder kommer upp senare under dagen, när jag har kommit hem och laddat in dom så kika in lite senare! BYEBYEBYE

wish me luck...

Hemm från skolan och har varit det ett tag (slutar fem i tolv). Har hunnit med ett träningspass,duktig som jag är! Hahah, men ska se till att ta lite styrka också, det jag gjorde nyss var bara kondition. Får väl köra några situps hehe :D Ikväll ska jag titta på lets dance med erica och lolls, dom ska ut sedan men eftersom jag känner mig sjukt trött (inte på grund av träningspasset) så ska jag nog gå hem sen. Om erica och Louise har tur så kanske jag följer med, men hoppas nte på för mycket!!! nej, men nu ska jag fortsätta med träningen! Wish me luck!

Detta är då jag om en stund:

 
Haha...

fredag

Känns lite konstigt att det redan är helg, men väldigt skönt i och för sig! Just nu så sitter jag och väntar på att jag ska åka till skolan, har sovit hemma hos alex och blev klar ganska snabbt så nu finns det inte mycket att göra. Idag slutar jag tolv, jääävligt skönt ska jag säga er! Men jag är astrött och har varit det både idag och igår så jag får se om jag orkar gå ut..
Nej, men nu skaq jag äta frukost! pusssss

first day in school

Ja, idag var den första dagen i skolan.  Direkt så lyckades alla lärare få det att kännas som om det aldrig ens hade varit lov och öser på med uppgifter... Hur som helst gick dagen, trots mina tröttstunder, över gansa snabbt. Efter skolan gick jag direkt mot Karlaplan (i snöstorm dessutom) för att ta tuben till skärholmen och möta upp Louise. Jag hittade ingenting alls, men jag hade inga pengar med mig heller så det var väl lika bra. Louise däremot hittade en jättesöt gråtröja.
Kom på att jag glömde nämna det värsta som hände under dagen; Fick tllbaka mitt nationella prov i Matte A, och vad tror ni jag fick? Jo en poäng i från MVG, EN FUCKING POÄNG!!!! Är jävligt irriterad eftersom det kommer innebära att jag bara får VG i matte A... :( menmen, det är bara att leva med. Nu ska jag nog börja ta mig hem till Alex.
byee

Just det glömde säga att ja, jag vet att kommentarerna är vita. Satt hela dagen och försökte fixa det igår men det gick inte, men jag ska ta itu med det senare. Fortsätt att kommentera i allafall ;)

i väntan på annat...

Alex slutar tydligen klockan fem, men han ska komma hit sen i alla fall! Imorgon börjar jag skolan igen vilket innebär att jag kom börja bo på tunnelbanan igen hahah, nej men det känns som det ibland. Jaja, det blir säkert bra. Inte för att jag ser fram emot det alls. Jag vill ha sommar, NU tack!
Äsch jag orkar inte skriva mer, har ingenting roligt att säga ändå så ni får klara er med det här lilla försöket till inlägg.

Det ni har väntat på...

Nu ska jag äntligen skriva ett inlägg till er (Erica och Louise), ni är ju trots allt de enda som vet att den här bloggen ens existerar för tillfället. Har precis gjort klart mitt historia arbete vilket känns sjuuukt skönt, det har helt seriöst plågat mig hela lovet (och ändå har jag väntat med att göra det till sista stund, som vanligt). Just nu slappar jag bara, tror att jag har feber. Igår gjorde nämligen den hemska upptäckten att jag hade 38 graders feber igårkväll och min reaktion var minst sagt dålig, menmen det är bara att stå ut med. Senare idag ska jag nog dra till skärholmen, trots att jag inte borde. Har nämligen precis beställt skor från GOJANE för cirka 900 kronor och i helgen skall det klippas, färgas, och sättas i hårförlängningar, även om det bara är själva håret jag betalar för å går det ju loss på en tusenlapp minst. MEN vill man vara snygg får man betala, det är nog mitt nya motto. Istället för vill man vara fin får man lida pin (även det stämmer visserligen in bra...). Wellwell, I hope you enjoy. See ya

Jag infogar här bilder på de skor jag beställde, kanske inte så roliga skor, men I'm in love och de kommer DEFINITIVT bli väl använda! Kanske lite för väl...


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0